Dingian!

Haha OMG jag såg nu att på bilden på mig nedan ser det ut som att jag är superduperröd i ansiktet - jag lovar,  skärm visade mig inte en så pass grann färg. Jäkla webcam.

Men sen är det väl inte SÅ långt från sanningen egentligen - jag har fått tre kommentarer om hur färggrann jag är idag - och då menar de inte mina kläder (som för övrigt är en lång vit skjorta med brunt bälte, svarta leggins och blåa pumps för er som intresserar er - typ det enda jag kan ha nu som sitter någorlunda skönt för axlarna) och en av dem utbrast ett chockad "WOAAAHH!" när han fick se mig.

Tja, med tanke på att jag vanligtvis är ganska blek så är väl det här en ganska så stor skillnad...

Hoppas det lägger sig och blir en fint gyllenbrun färg istället - som knaprig kyckling.

Känner motivationen tryter lite här. Jag hade one2one förra veckan där jag sa att den var skyhög men nu har den kraschlandat någonstans i IBM:s lurviga golvmatta med tvivelaktigt innehåll. Nästa vecka, på lördag, åker jag till Spanien, sen tatuerar jag mig, sen Sverige. Det ska bli så skönt och vara ledig ett längre tag, få lite mer sol (förhoppningsvis) och jag längtar så sjukt mycket efter mina vovvar. Jag drömde häromnatten att Idun försvann och det var hemskt, fram till jag hittade henne. Det undermedvetna som spelar på mitt dåliga samvete.

Positiva är iallafall att tiden går långsamt utan motivation. På fredag är det 1:a Juni. Huvaligen.

Dingian btw, för er som undrar återigen, var mitt ord för indian när jag var typ 4 bast. Fuck prata rent liksom.