Kaffe, kaka och kräm

Vi tog oss igenom dagen med nya ticketsystemet utan större katastrofer. En kollega blev magsjuk dock men det hoppas jag berodde på dålig söndagsflöt hellre än akut ulceös kolit i samband med stressen. Jag trodde att jag kunde det mesta men jag fick krypa till korset jag med och be om hjälp ett par ggr. Mot slutet av dagen var jag så trött att jag gick hem och slocknade en stund på sängen. Jag har ganska så ont idag med över mina axlar och fick riva efter min axelbandslösa BH imorse. Men så får jag skylla mig själv. Nu har jag både solskyddsfaktor och after sun, även om det är tvivelaktigt om jag kommer få användning av dem igen under min vistelse här.

Nu har jag bara suttit och derpat vid köksbordet med Adde som jobbar hemifrån och lekt med hans Geomag (se nedan) ätit massa ris med currysås och bara varit allmänt oduglig. Skönt. Ska fortsätta med det och fixa senaste Game of Thrones och bädda ner mig i sängen.

Dagens facepose. Lite sådär lagom röder i nyllet.

Dagens cupcake.

Såhär går det till i vårt hushåll... skyll på Rebecca vad det än gäller...

Nu vart det visst promenad till SQ istället - då kan jag slippa dåligt samvete iallafall för att hela min själ (eller ja, främst mina bröst som inte haft ordentlig stadga för större skumpningar, plus mina axlar) sa ifrån vid tanken på gym idag.