Nästa års ESC - Stockholm City

Fan vilken skräll! Har inte ägnat en enda tanke åt Eurovision under de här månaderna, knappt hört låten ens, ser Loreen på Vineyard och går sen hem och ser finalen och Sverige tar hem hela skiten helt överlägset! Sista kvarten var det ju bara och plocka 12:a efter 12:a - var vi inte med bland de låga poängen fick vi de höga, det vart en regel utan undantag. Och så får vi en 12:a av Irland med :)

Nu har jag fått lyssna flera ggr på låten och den är helt klart värd sin vinst - enkel, suggestiv, Loreen i enkla, svarta kläder och barfota låter sin röst (som för övrigt ger mig gåshud) vara i total fokus under framträdandet, utan lull-ull. Magiskt. Sen hörde man ju nästan med hur tagen publiken vart under och efter hennes framträdande, jämfört med de andra.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=madKcxGNH7o]