Dont you want me babe

Nu börjar det kännas som att veckorna går väldigt fort. Skönt med helg men det hade faktiskt varit helt ok om det bara var tisdag med... tycker det kan sakta ner en smula.

Dagen i bilder iallafall. CTS hade skramlat ihop pengar och kom och bad så fint om kakor tills idag. Detta fick de för sina slantar:

Plus några till men som inte var märkvärdiga nog att fotograferas.

Efter jobbet drog vi ner stan och The Counter Burger för att käka egendesignade burgare. Jag beställde burgare i skål med sallad, getost och aioli. Inget bröd för då blir jag mätt så fort. Tur det. För jag tog också chilli pommes, tyckte det lät gott med chilli, sourcream, rödlök och annat. Fick en hel skål full med chilli-köttfärs, massa ost och sås och det var allmänt jätteschlabbigt men supergott - orkade dock långt ifrån allt.

Burgaren var inte så fin att ta bild på, för mycket brungrå lökmassa. Försökte ta bild på övriga medlemmarna men icke sa nicke.

Efter burgaren gick vi bort till The Black Sheep som är en pub i ett lite ruffigt kvarter där de serverar kopiösa mängder öl av den konstiga sorten. Alla här är ju ölälskare och jag får vara glad om någon vet hur man gör annat än Redbull Vodka... men jag tänkte ändå ge det en chans och beställde en Galway Hooker (enbart för namnet, yes jag erkänner) som smakade  SKIT, och sen var det inte mer med det. Var inte sugen så köpte inge mer - spelade några omgångar Jenga med några andra istället, vilket visade sig bli en riktigt nervkittlare som alla vart helt absorberade av.

Sen, som de olden goldie vi är, så drog jag och Adde hem och fick sällskap av norrlänningarna återigen. Nu sitter jag i mitt soffhörn igen med min bok och mina popcorn :) men imorrn hoppas vi på fint väder, värme iallafall, för då åker vi nog ett par stycken till Phoenix Park för lite ren och skär lättja i det enorma gräslandskapet.

Fick sms av mamma om att hon hade varit iväg med vovvarna och plockat blomster vid en sjö och så hade de badat de små liven, överlyckliga i vatten som de är. Det börjar mola i hjärtat efter att få bada med dem, det har blivit att jag har pratat ganska mycket om dem i  under veckan nu och då kryper saknaden på och blir ännu större. Min varg och min gris <3