Rolling in the deep

Usch, jag vill ta fler bra bilder på skor, kläder, mig själv, allt möjligt, men när jag kom hem så var det bara att käka och däcka i soffan framför Game of Thrones. Åkte till stan efter jobbet för och fixa lite grejer och kom hem strax innan sex. På jobbet satt jag i möte i över en timme inför ett nytt litet projekt jag har fått äran att leda. Jag ska nämligen hålla i en kontospecifik träning som innefattar alla de nordiska kontona som supporterar samma bolag som oss. Jag ska alltså stå och lära ut alla grunder, felsökning, kvalité, dokumentsystemet, eskalering, diverse vanliga problem etc etc, på engelska, inför danskar, svenskar, norrmän och finnar. Det ni. Och det börjar om två veckor. Jeeeez.

Jag har ju dock hjälp i form av Amanda och en manager som gör Powerpoint presentationerna åt mig, förutom de som jag själv ska fixa. Det vart lite för mycket om jag ska göra det också, och hon är redan ansvarig för diverse training så hon fixar ihop sånt på nolltid. Plus, själva innehållet i utbildningen som så småningom ska leta till certifiering, har påtats ihop av ingen mindre än vår gamle Jesper.

Kul jul, jag har ju som de flesta andra aldrig kunnat säga att föreläsa om något har varit min thing, men när jag väl börjar brukar det oftast gå väldigt bra. Wish me luck, kommer ha mycket att göra innan jag tar semester större delen av Juni.

Nu ska jag sno lite köttbullar av Adde och sen gå och sova. Natti natti.