Söndagsgöra

Vad gött det är att först ha svettat sig grisig på gymmet, för att sedan komma hem och ta en lååång dusch och skrubba, fila, smörja och fixa , det borde jag göra oftare än en gång i veckan. Nu vart det ju ingen träning på hela förra veckan, ingen fysisk iallafall, så det var gött att få röra på sig även om det tog emot i början.

Adde har suttit och kämpat med min netbook under helgen, jag startade upp den i veckan och den var otroligt seg, något låg och käkade minne som inte syntes i taskmanager. Så han tyckte det var briljant att passa på och ominstalliera den till Windows XP, eftersom han trodde Win7 tog för mycket kraft av min lilla rosing. Första försöket resulterade dock i en korrupt hårddisk så det slutade med att hela datorn fick omformateras innan det ens gick att fixa in XP. Men nu går den som en liten Ferraribil! Snabbare och smidigare än någonsin.

Vi gick på bio igår med och såg Dark Shadows, det senaste resultatet av duon Tim Burton/Johnny Depp. Den var helt OK, hade förväntat mig mer av den fast jag kan inte sätta fingret på vad. Men den var underhållande och mysig med sin 70-talsmusik. Kan väl inte påstå att Deppan var direkt het här dock men man kan ju inte få allt här i världen... vi träffade på Moa och Jocke som skulle se samma film med och hamnade framför oss. De är så goa de där två :) norrlänningar alltså. Jag skulle fötts som sådan. Men östgöte är väl nästan samma...

Nu har den andre gymmarn kommit hem så ska ta oss fixa till oss och sen möta upp Stefan för att handla käk i veckan. Jag funtar på lax med philadelphiatäcke, färskpotatis och tzatsiki. Mmmm...