It is over

Nu är ÄNTLIGEN hela den här trainingen över. Idag hade vi test, efter testet klämde de in 50 pers i ett rum gjort för 20 typ så folk fick stå och sitta på bord, och gick igenom två timmars repetition av allt vi redan gått igenom med tabeller, mer statistik och visual boards. Och sen var det dags för en generella feedbacken. Jag var så trött på detta så jag skrev ner exakt vad jag tyckte utan försköningar. Ska man hålla föreläsning om hur man gör en bra presentation så ska man följa de regler man själv föreläser om...

Har tagit taxi två dar i rad nu för att jag inte kommit upp på morgonen. Det är sjukt hur tröttande det är för kroppen detta. Det låter skrattretande, men att sitta ner i 8 timmar per dag och lyssna, stirra på slides där allt de säger står redan, i ett rum utan AC eller fönster. Luften är så fruktansvärt dålig och jag hörde folk säga att deras halsar blev fucked up av att bara andas där inne. Har haft spränghuvudvärk två dar nu pga denna förbannade (brist på) luft.

Men, nog med gnällande... nu är skiten över. Nu ska jag njuta av att kunna jobba ordentligt igen, ha nåt vettigt att göra, RÖRA på mig, vara kreativ. Det är ju en positive outcome iallafall. Sen efter jobbet ska jag in till B-town och införskaffa mig en styck bok och en styck kalender, sen ska jag hem och parkera mig i soffan och aldrig gå därifrån på hela helgen. Möjligtvis för att gå till sängen, hämta föda eller sköta hygien, och så pratade vi om bio på lördag. Annars kommer mitt rörelseschema vara begränsat till ett minimum. Sovasovasova...