Sööööööööött!

Nu är jag klar med alla cupcakes, vart ju lite mer än en enda stor så en fick smaka lite. Adde fick en ugglecupcake. Jag tog en som var "failad" men med massor av chokladglasyr inuti. Glasyr är för övrigt = bad idea i cupcakes. Det svämmar över...

Det var skönt att joxa och koncentrera sig på bakning. Jag nämnde det som en av mina "passions outside work" idag på första föreläsningen. Jag fasar inför imorrn... och torsdag, och fredag. Vid vissa tillfällen hade jag svårt att hålla mig vaken och nickade till ett par ggr, och det var jag inte ensam om. Jag fixar inte att sitta inne i ett rum utan fönster och ventilering i flera timmar på en liten hård stol och lyssna på någon som står och rabblar. Har aldrig gjort, i skolan somnade jag nästan direkt. Och nu ska vi spendera från klockan halv nio på morgonen till halv sex på kvällen där inne. Plus att jag ändå går upp och kommer in till sju för att göra vanligt jobb. Fy satan.

Hade jag vetat mer om GDF från början och dessutom arbetat aktivt med det hade det kanske varit OK, men nu går jag från noll till MASSOR med statistik, förkortningar, historik, staplar och tabeller och gud vet vad som inte säger mig ett skit. Jag orkar helt enkelt inte sitta och ta in denna anstormning av info i min stackars hjärna.

Nu ska jag iaf strax i säng, är helt slut i huvet. Måste försöka hålla mig någorlunda pigg imorrn, ta med cupcakes till aulan ihop med starkt kaffe. Elins kakor får ni inte se förrän senare imorrn, hon läser mig blogg och jag vill inte spoila dem för henne ;)