Bästa sättet att trötta ut huvet... är att göra ingenting.

Från och med idag och fram till fredag - slutar mellan 17-8 på kvällen förutom sista dagen - så ska ett par olyckligt utvalda sitta och lyssna på GDF. GDF är ett global sätt att arbeta som vi ska följa, och tydligen så finns det så mycket att berätta om detta att det krävs fyra dagars så kallat Boot Camp för att bokstavligen spränga in allt detta i huvet på oss. Fyra dagar, mellan fem-sju timmar per dag, av att bara sitta. Och lyssna. På monotomt snack.

Efter dagen första timmar känns det som att min själ sakta kramas ur. Jag hoppas fan att det blir bättre snart alltså. Att stå med en Powerpoint Presentation proppfull med text och bara läsa det innantill, det kan inte hålla någons koncentrationsförmåga uppe. Än så länge har ingenting varit i direkt relevans med mitt arbete och det känns som ett oerhört slöseri med värdefull tid jag kunnat lägga på annat. Men men. Bara fortsätta och hoppas på att bli excemptad...

Försöker fördriva tiden med att visualisera hur jag ska baka Elins cupcake när jag kommer hem sen...