Black or white

Det gick ganska lugnt till igår med. Jag och Sara stack ner till Amanda, vi satt där på balkongen med resten av gänget och snackade skit fram till strax innan elva. Då drog vi till nåt place som jag inte kommer ihåg namnet på, där jag drack den vidrigaste Cosmopolitan ever. Det var inte ens en Cosmo, det var vodka, Fanta blodapelsin och en lime. Urk. Hittade ett litet rum där vi satt, jag på bordet, tills det inte var kul längre och vi assemblade alla och drog till Fitzsimons i Temple Bar istället. Eller ja. De andra drog dit, jag och norrlänningarna fastnade på Hungry Harrys precis utanför i en gemensam craving efter flötmat. Det var väl en markering att det var dags att dra hemåt för vår del med. Vi stack in och hämtade ytterligare en norrlänning, som bor i Tyrrelstown, och sen åkte vi hemåt. Lite kul, det e jag och norrlänningarna, de är ju inte direkt kända för och vara festprissar :)

Det e nice att jag lyckats gå på bägge festligheter nu i helgen utan att bli för full eller spendera för mycket pengar. Cred för det, även fast det är tråkigt enligt vissa. Jag tyckte det funkade alldeles utmärkt - det finns en mellanväg vet ni! ;)

Jag satt och läste lite bloggar nu under morgonen och fastnade på den här bilden tagen från Tyras: jag har sett Madonnas senaste video och bara gapat åt hur snygg hon är. Men här har vi beviset på att det inte riktigt överensstämmer med verkligheten...

Shit alltså vilken skillnad lite ljus, lite filter, lite bortskärningar på diverse rynkor, överflödshud och annat smått och gott kan göra... jag ska i och för sig inget säga med mitt goda öga till och lägga filter på mina bilder men det är ju för att det är kul med lite variation på bilder. Tänk och vara Madonna och ha den här bilden i tidningen när du ligger och läser den i sängen, tänka "fy FAN vad snygg jag är!" och sen gå på toa och se sig i spegeln och bara... "nääeee..."

Kolla in the evil grin jag fick till på denna...