Somebody that I used to know

Ligger i sängen och njuter av att vräka på lite musik. Andreas x 2 är och ser Avengers. Jag försöker tagga till lite inför leaving pint ikväll. Jag vet inte ännu om jag ska gå eller inte, jag är sjukt otaggad och på ett så konstigt, uselt humör. Extremt sarkastisk ena stunden, andra är jag glad igen, för att sedan till och med ha nära till tårarna. Det är snart den veckan i månaden men vafan... sån här har jag inte riktigt känt mig annars. Inte riktigt det humöret att ta med sig på party. Men det kanske hjälper att vara själv lite. Typ alla ska ut så det vore synd om jag inte joinade när för en gångs skull alla är samlade.

Det är intressant hur man kan ändra uppfattning om musik. Denna till exempel... jag tyckte den var askonstig i början. Massa skumma strängar, nån som gapade, och Blinka-Lilla-Stjärna-melodi mitt i allt? Men nu gillar jag den faktiskt väldigt mycket. Och jag fascineras verkligen av mannen själv, hans ansikte, och denna video. Jag älskar folks ögon, speciellt när de är så intensiva som hans. Och vad pågår med hans mun egentligen? Det är som att han har lite för mycket tänder och läpparna far lite överallt, men han är fortfarande intressant och se på. Jag som har en thing för folk med speciella utseenden...

Diggar också deras samspel och framförallt hans mimik.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY]