Ugglebuggle

Då har jag varit hos Snakebite och gjort en snabb konsultation och bokat tid för tatueringen. Det kommer med största sannolikhet bli en snöuggleliknande, med samma stil som den klotrunda på grenen i förra inlägget. Jag fick kika i de tre tatuerarnas olika portfolios och fastnade direkt för bruttan i gänget eftersom hennes innehöll massor fåglar, och hon tyckte tydligen väldigt mycket om och tatuera dem. Inget snack om saken då liksom. Det blev den 14:e Juni, dagen efter vi kommer hem från Spanien. Enda tiden hon hade innan dess låg för nära, inte bra att åka till ett soligt land med en färsk tatuering och tvingas ha den täckt. Så då har jag nåt att se fram emot även efteråt, och sen veckan efter får jag åka hem till Sverige och visa upp den! :D

Nu har vi precis käkat hämtmat här, jag unnade mig en pommes idag. Är fortfarande trött i ben och kropp efter igår, gick, sprang, cyklade och muskeltränade på gymmet och sen promenerade jag med Stefan och sen vart mina ben ännu mer darriga. Jag ställde mig på vågen på gymmet och enligt den hade jag inte gått upp alls? Fast jag litar inte riktigt på den, jag känner på kläderna. Men det känns skönt och äta OK på dagarna nu, magen blir inte svullen och däst.

Ska ta och läsa lite och sen sova, fortf svintrött. Gonatt peeps! <3