Ho ho?

Första dagen tillbaka efter långledighet och jag lämnade jobbet strax innan halv åtta denna kväll. Så går det när man är ensam om mailen och den tillhörande kunskapsnivån och försvinner ett par dar, tre timmar tog det för mig och Adam att rensa alla mail. Jag får väl ta det som nåt positivt, fast ändå inte, att det blir så kännbart när jag är borta :) men nu ska jag delegera ut så mycket kunskap jag kan och faktiskt lämna ifrån mig huvudansvaret för mailen. Jag vill kunna fokusera på eskalering och dokumenthantering de sista månaderna, och slippa denna stress jag känner över mailen.

Men, nu är vi iallafall tillbaka från scratch i maillådan och lite mer klirr i kassan ger det, extremt välkommet efter denna helg.

Nu sitter jag och sippar kaffe innan läggdags (blir aldrig särskilt pigg av det på kvällen, tvärtom) och surfar runt i jakt på tatueringar. Jag har blivit sååååå sugen på att tatuera in en liten uggla på handleden! Det står mellan ett kors och en uggla nu, platsen har jag iallafall lyckats bestämma mig om ^^

Det finns mängder med GRYMT snygga uggletatueringar, nästan så jag blir sugen på att göra en stoooor sådan på min vänsterarm ist för keltiska korset jag tänkt på i ett par år.

Vad ska jag satsa på? En liten ugglis, eller kors? Ååååååh....

Haha jag kunde inte låta bli och ta med den här, det vore ju nåt för mig det...