True Colours

Sitter och intar min lunch bestående av krämig broccoli-och-blomkålssoppa och en knäcke med ost. Har städat undan alla kassar, stoppat in alla kläder, plockat iordning och dammsugit, torkat golv. Plus badrummet. Så nice att se rummet i ordning igen och alla doftljus brinner för fullt för och göra det extra mysigt. Ute häller det ner regn och hagel mellan några minuters tillfällig sol. Jag ska strax ta mig iväg till gymmet och träna efter att jag smält maten.

Överraskande nog så hade jag mindre kläder än jag trodde i kassarna. Men så har ju pengarna gått till taxi, drinkar, mat och annat så pengarna har nog rullat iväg där ganska bra med. Det är svårt att ta bra bilder på dem tyvärr, har inga många ställen på de vita väggarna och hänga upp dem på, men detta får duga så länge.

Hittade riktigt många fina T-shirts inne på Penneys, 3 euro styck - galet.

Massa härliga underkläder - både med spets och starka färger, och dessa lite mer skojiga.

"En typisk Rebeccatröja! enligt Malin.

Och ännu mer blomstrande färgprakt.

En liten vibb av det glada 60-talet.

Jag vart jätteglad när jag såg att den här klänningen var nedsatt från 85 euro till 40 på River Island. Jag har gått och suktat efter den jättelänge men priset avskräckte mig. Nu var det inget snack om saken.

Och klänningen som jag hade på mig under fredagkvällen, som jag fortfarande ska berätta om senare.

Samt mycket, mycket mer men jag får ta det undan för undan. Nu blir det att fixa lite mer untz-untz musik och knalla iväg till Nac för lite svettande.