Toxic

Vaknade precis efter en rejäl sovmorgon, fy fan vad skönt. Det är Bank Holiday idag eftersom det är  May Day, första måndagen i maj. Och då är det ungefär som vår 1:a Maj. Jag valde att ta ledigt, och tacka gudarna för det, behöver vila upp mig lite efter helgen ;) idag ska jag vara nyttig och städa hade jag tänk, rensa rummet på alla kassar och skit och ge badrummet en omgång. Jag ska också ge min kropp en liten detox - jag har proppat den så full med skit i helgen alltså. Skräpmat, chips, popcorn, godis... för och inte tala om att jag inte tränat sen jag var sjuk, då jag låg och käkade Ben & Jerrys i sängen. Nu sitter kläderna tight igen så då är det dags att detoxa...

Jag ska försöka att äta, i så stor utsträckning det bara går, endast soppor och vätska denna vecka och träna så ofta jag kan. Måste bli en kycklinggryta också eftersom jag har kvar creme fraiche från Sverige men den äter jag måttligt av senare. Kände igår att kroppen verkligen inte mådde bra och inge kul att ta på sig fina, nyinköpta underkläder som sitter för tight nu i den vanliga storleken jag brukar ha. Aja baja!

Så, nu ska jag upp och fixa lite frulle. Adios.