Shop til you drop...

... fy... fasen vad vi har shoppat den här helgen. Helt sinnes. Vi drog ner till stan direkt på torsdagen efter att Malin gjort sig hemmastadd här hemma. Tog Henry Street på direkten. Ziz-zag emellan affärerna. Jag var i sjunde himlen och shoppade loss ganska bra. Vi betade av alla de mindre, superrea-affärerna med habibi-musik och plast blingbling, sen New Look, Forever 21 etc. Malin hade lite svårt att få igång shoppingstämningen till en början, och jag kände mig som en shopaholic med ett nyplastat kreditkort. Men sen tog jag henne till Penneys.

Penneys måste vara djävulen på jorden förklädd som en klädeskedja med hutlöst låga priser för konstigt uppsydda kläder av tvivelaktigt material som ändå, somehow, lyckas äta upp all världens kvinnors själar... en gnista tändes i hennes ögon och hoppet om den fria, slänga-ner-kläder-i-korgen-utan-och-titta-på-prislappen-euforin kom tillbaka och slog an en sträng i henne. Klockan var då kväller och hon hade varit uppe sen fyra på morgonen, jag sen halv åtta, så vi bestämde att vi skulle ägna morgondagen åt Penneys istället. Åkte hem och beställde käk, snackade lite, och sen däcka i säng.

Fredagen spenderade vi... håll i er... halv tolv, till klockan halv fyra typ, BARA inne på Penneys. Sen tog vi ett break och käkade mat på ett av haken inne i Ilac Center, Malin tog en bagel och jag den största portionen Ceasar sallad jag sett. Sen in igen på Penneys för rond två. Efter ytterligare två timmar var jag, håll i er igen - TRÖTT PÅ KLÄDER!

That´s right - jag, Rebecca Andersson, är genuint, innerligt och gastkramande TRÖTT på och shoppa.

Men så såg det ut såhär hos oss sen:

Yes, jag sitter och sniffar i Malins fejk LV-väska. Den luktade som mina dinosaurier när jag var liten. Har aldrig utgett mig från att vara särskilt mentalt intakt.

But anyway - påsarna till höger är mina. Jag kommer inte behöva köpa kläder igen för resten av året. När det blir kallare sen kan jag ha mina klänningar och linnen som lager på lager. Det är faktiskt så att jag skäms över hur mycket jag shoppat, hur många ggr jag än sade att jag sparat till denna helg. Nu ser jag faktiskt fram emot ett par helger där jag ligger hemma och inte gör ett skit och sparar alla mina pengar from now on, utan att behöva känna ett sug efter nya kläder. Kläder är urk just nu...

Vi satt iallafall och gick igenom alla grejer vi köpt, och det tog ett tag :)

Adde kom och undrade vad allt ståhej var om.

Eftersom jag valde en bit paj, Game of Thrones, How I Met Your Mother OCH en powernap, så får rensandet av alla kassar vänta tills imorgon. Jag ska försöka ta bilder på godbitarna och lägga upp här. Samt skriva ett inlägg om våran... speciella utekväll med ;) men det blir ett senare kapitel. Nu ska jag återgå till serier och min bok. Här är dock en liten sneakpeak på hur det såg ut;

Den här bilden är så ROLIG - det blir ju inte bättre av att Malin, efter en och en halv dags envist tjat från mig, har klivit upp i ett par klackar och jag står utan, jag står dessutom och hunchar som en jäkla ringare eller gammal gumma redo att korsa parkettgolvet för att komma till löständerna. Men humor är det!