Fun has arrived to town - med ostknark

NU är äntligen Malin här! Jag åkte till flygplatsen tidigt och stod och spanade efter  svensk-liknande folk i Arrivalshallen när jag köpte kaffe, orolig att jag skulle missa henne. Sen stod jag ivrigt och väntade med kameran i handen och blicken stint på svängdörrarna, som en hund utanför ICA. Tiden gick, och ingen Malin. Massa svenskar kom ut, sen tunnades det ut, sen var det bara jag kvar typ. "Nu har hon gått vilse!" eller "Nu har hon kollapsat där inne!" for genom mitt huvud och jag funderade ett ögonblick på att anmäla henne hos kundservice i efterlysa i högtalaren. Hon är ju trots allt blond.

Men sen kom hon, LV-väskorna i högsta hugg!

Tydligen hade säkerhetsvakter kommit och haffat henne vid bagageuthämtningen och tagit henne åt sidan. Pekat på hennes bagage, på presenten mamma hade skickat med, och frågade vad det var. Malin svarade sanningsenligt att hon inte visste. Då hade de blivit riktigt pissed och haft en föreläsning om hur viktigt det var att veta vad man packade, att det kunde vara KNARK i paketet.

"Alltså, det är min kompis mamma som packat den... jag tror inte hon sysslar med sånt..."

Men men, de lät iallafall presenten vara inslagen men gick igenom den i röntgen flera gånger. Malin hörde att de viskade "cheese, cheese!" Så det var nog den som var boven i dramat :D och kanske flaskan med vitaminer, burken med panodil, kartan med järntabletter och asken med vitaminer... stackars Malin, de måste ha trott hon var värsta undercover langaren, förklädd till bimbo.

Nåja. Väl hemma sen fick jag själv se vad hela spektaklet hade handlat om. Det var en STOR present! Tog upp hela hennes bagage!

Värsta skattgömman!

Och här är efter att allt är öppnat, jag orkade inte ta en och en ^^

DKNY och Carolina Gynning parfym, godis, knäckebröd, ost (haha!) kaviar, uggle-örhängen (pappa som snappar upp ALLT) ost, blomma (fejk ofc) rostad majs och mandel, halsband och ring med drake och annat.

Och så den här jättefina boken som Malin och Kiddan köpt  och sen suttit och plockat ihop...

"Sätt på lite fin, sorglig musik nu!" var det första hon sa när jag tog paketet. För att det skulle bli "extra stämningsfullt och känslosamt". Och för att jag skulle gråta. Tack tack ;)

Och grät gjorde jag. När första sidorna kom upp.

Awww... älskar såna här personliga presenter... hon hade ju suttit och kollat igenom min blogg efter bilder på min familj och andra händelser som skulle "locka hem mig igen". Sötnosen. Och Kiddan som fixade boken med <3

Hela dagen igår sprang vi på Henry Street och shoppade. Jag var i sjunde himlen och hittade massor. Malin var lite mer kräsen o vart till och med lite nedslagen efter ett tag för att hon inte hittade något. Men sen kom vi till Penneys...

Så där ska vi ta vid idag - sitter och käkar frulle bestående av delikatessknäcke och Kalles Kaviar <3 sen ska det spenderas mer pengar!