Birthday Girl

Klockan är halv tio här nu och jag är helt slut. Det gick i ett på jobbet, när alla var tillbaka efter långhelg och mycket bollar i luften. Men då gick dagen i allafall fort, och plötsligt var klockan fyra och vi fick rusa ut ur byggnaden då brandalarmet gick - först det veckovisa testet, sen vart det på riktigt - får väl se om IBM är kvar när jag kommer tillbaka sen ;)

Dagens första present kom helt otippat från Elin! Som hade köpt mig en ny cupcakeskål med massa saltlakrits i - awwww på den alltså!

Vi drog ner till Vineyard, ett sällskap på 9 pers, och käkade underbar stek - finns inget annat jag kan tänka mig äta denna dag. Förutom pecannötspajen då!

Jag fick mina presentet från Adde och Stefan där med. Adde har varit helnervig för att jag inte skulle tycka om presenten han hade kommit på och jag väntade mig typ allt mellan en kanariefågel, segelflyg och en påse kulor. Och fick det mest otippade av allt - ett presentkort på en tatueringsstudio! Jag som tjatat ända sen jag kom hit att jag vill göra en tatuering men får aldrig arslet under vagnen eller finner att jag vill spendera pengar på det - nu har jag det här i min hand. en tattoo, och ca en månad på mig att bestämma mig innan jag reser till solen i Madrid och sen (förhoppningsvis) i Sverige och måste ha den täckt.

Tankarna gick på högvarv alltså! Allt mellan ett litet kors (starkaste utmanaren) till Guinnessfågeln, till keltiska bokstäver etc etc etc... nåt irländskt, och nåt som kommer påminna mig om att tatueringen är en present <3 Blev så himla glad! Funderar på och dra dit med Malin i helgen och kolla in stället och vad jag kan fixa. Det var DET Adde spankulerade iväg och gjorde när vi alla tre var på stan i helgen...

Utöver denna så fick jag också det jag hade önskat mig - nämligen ett nytt handbagage. Och ett ROSA sådant ofc ;)

Nu ska jag lägga mig bredvid min fine pojk och smälta all stek och paj som hotar spränga min mage just nu... imorrn blir det upp tidigt för och städa undan lite, tvätta sängkläder och sen åka och hämta Malin på flygplatsen - woop woop!