Blowing in the wind

Imorse höll jag på att få hjärnblödning på det här förbannade vädret. Nu är det idiotblåst igen och regnet öser ner, och jag fick ändå för mig att jag skulle promenera till jobbet med ett paraply som enda vapen. Men blåste här gör det omöjligt att hålla det uppe en längre stund utan att gå hädan så jag fick vackert vika ihop det och ha skiten piskandes i ansiktet. Regn och blåst alltså, inte paraflaxet.

Idag är det 1:a Maj, röd dag och alla samtal routas återigen till Indien så idag har vi allmän training och andra småsaker. Vi byter ticketsystem om några veckor och tanken är att vi ska sitta och nöta det idag. Själv har jag suttit och gjort två stycken Powerpoint presentationer som jag ska använda sen när vi har training den 12:e Maj. Då ska jag hålla i utbildningen för vår kunskapsdatabas och Escalation Management. Senare i eftermiddag ska jag plocka med kunskapsdatabasen och editera och lägga till dokument tänkte jag. Men nu har jag lunch och funderar seriöst på att köpa en liten påse chips som dagens måltid. Är inte hungrig alls. Längtar tills imorrn när det är steak efter jobbet. Fy fan, sista dagen som 25 idag. Efter klockan tolv inatt är jag officiellt inte ungdom längre. Ååååångeeeeeest...