Sunday Update

Så var helgen snart slut. Vilken tur att jag har en kort arbetsvecka framför mig - vi har imorrn, sen på tisdag är det röd dag så alla samtal routas till Indien. Och på onsdag är det ju min fredag, och dessutom min födelsedag... det blir en lugn sådan, jag vill äta min beloved steak, och de som vill hänger med dit, that´s it.

Helgen har varit väldigt, väldigt lugn men så hade jag ju planerat det med. Igår åkte jag, Adde och Stefan ner till city center, Adde drog iväg på egen hand och jag och Stefan gick runt lite och letade efter en klänning jag tänkt köpa till min mamma. Dessvärre fanns den inte kvar - det är stor omsättning på kläder här, ser du nåt du vill ha är det bäst att du köper det för det tar bara ett par dagar så är nästa kollektion inne istället. Jag får kika efter nåt annat sen när jag och M har shopping-spree.

Jag köpte iallafall lite nödvändiga grejer, ansiktsrengöring, lite lotion med brun-utan-sol effekt (för i detta landet kommer du ALDRIG bli solbränd utan solarium) och sen övergav jag tillfälligt mitt shoppingförbud när jag hittade två stycken exemplar av en väska som jag sneglade på förr-förra helgen. Den fanns i skyltfönstret men var slut inne i butiken - nu hade de två stycken som låg och väntade och jag snappade åt mig en av dem - it´s a sign!

Jag "behöver" en mindre väska att ha som komplement till den stora, min lilla svarta gick ju sönder en utekväll.

Köpt inne på New Look för 19 euro - matchar min plånbok därifrån med!

Väl hemma sen så tog jag tag i ett mycket välbehövligt rensande av min garderob. Det som slog mig var hur färgglad den är nu jämfört med för ett par år sen. Riktigt kul och se faktiskt. Och hur lite byxor jag har! Ett par svarta, ett par gröna, två par jeans och mina svarta, kostymliknande byxor. That´s it. Klänningar ftw.

Adde, som låg och tittade på halvt om halvt, tyckte att han också skulle rensa bland sina kläder. Det tog knappt tio minuter... jag fick ändå ihop en hel säck som ska slängas, very nice. Får se hur mycket det fylls på i slutet av veckan sen ;)

Sen beställde vi flöt och låg och tittade på The Anchorman med bland annat Will Ferrell och Christina Applegate. Riktigt, riktigt bra komedi, rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0357413/

Idag har jag städat nedervåningen under morgonen, dammsugit, torkat golv, skrubbat diskhon, och dessutom gjort pannkakor. Fan vad nice jag är att bo med ibland alltså.

Funtar på att äntligen göra cakepops idag. Gör jag dem inte idag blir det aldrig av. Får ta en promenix till Dunnes och införskaffa lite färdiga muffins. Är inte så ambitiös idag att jag gör även den biten själv ;)