Candy on a stick

Nu vräker regnet ner igen - förutom uppehåll igår  och en stund i förrgår så har det nog regnat konstant i snart fyra dagar.

Perfekt väder för lite bakning, så jag gjorde mina första, "riktiga" cakepops.

Blev grymt besviken på den vita chokladen jag skulle färga rosa med geléfärgen. Jag måste plugga på om och smälta vit choklad, tydligen ska man ha något slags förtunningsmedel i, eller så kanske det är bättre och smälta via mikro? Jag fick massa klumpar i min och det var omöjligt att få på den sörjan på kakbollarna på ett snyggt sätt. Så fick överge de fina, färgglatt dekorerade cakepopsen jag hade i tanken från början :(

Istället blev det gammal hederlig choklad och lite vit kristyr jag hade i gömmorna. De är jäkligt goda kan jag ju tala om, det är väl huvudsaken... jag får nog hålla mig till cupcakes tills jag läst på lite mer baktips om dessa :)