Loveyummies

Äntligen fredag! Den här veckan har jag lite räknat dagarna till helgen, för det innebär att det alldeles, alldeles snart är dags för Malin att komma! Och min födelsedag såklart men den har jag lite... bitterljuva känslor inför ;)

Jag satt med Malin igår och skulle checka in henne online. Vilket projekt. Jag tror vi satt i två timmar - Ryanairs online-incheckning är ju inte känd för och vara användarvänlig med alla miljoner options man ska kryssa i att man INTE vill ha och missar man en får man börja om igen. Malin höll sig förvånansvärt lugn, det var några gutturala väsanden ibland och ett hot om och slänga ut datorn genom fönstret. När vi hade blitt klara med en sida och skulle gå vidare så blev det "An error has occured!" så många ggr att jag fruktade för hennes mentala hälsa ibland - JAG hade flippat :D men till sist gick det bra och nu är hon incheckad och klar. Nu hoppas vi på att bussresan och flygplatsvistelsen går bra också. 

Ingen hade tid med cookie friday igår så jag slängde ihop en plåt med kärleksmums medans vi Skypeade som jag har bjudit folket på. De gick faktiskt åt snabbare än vad cupcakesen gick åt så kanske ska köra på dem i fortsättningen? Sparar onekligen tid men är inte lika roligt iofs ^^

I helgen blir det väldigt lugnt, eftersom jag sparar så mycket jag kan till nästa vecka så jag har inget alls planerat. Baka mina cakepops som jag sagt i två veckor tid kanske?

Just det - jag tog taxi imorse för och lyxa till det och för att slippa släpa på en kakplåt full med ömtåliga kakor. Taxichaffisen skrattade åt mig när jag försökte knöla in den, väskan och mig själv i passagerarsätet och undrade vad det var för nåt. Förklarade vår cookie friday process och vi snackade kakor en stund, sen fick han en kaka av mig - och blev helt eld och lågor.

"Ill drive you everyday if I get a cookie each time!"

och

"What can I do at your work? If I stay with you to get more cookies, do you want me to do anything for you there?"

Det är helt otroligt vad mycket cred min bakning ger alltså. Karriärbyte kanske? Kränga kakor på IBM? Vad kan man ta för dem, 5 euro styck? Fan vad rik jag kommer bli!