Pouring down

Såhär seg är jag nu. Tre dagar i rad nu vaknar jag av akut ont i halsen mitt i natten. Scumbag hals. Medans resten av kroppen återhämtar sig lurar den i bakgrunden hela dagen och slår till som en ninja runt två-snåret. Fattar det inte.

Kom hem idag och la mig att läsa, kom två sidor innan jag somnade. Läsa en bok är verkligen sövade, finns få saker som kan få mig att nicka till så fort. Vaknade till o gick ner o tog kaffe, sen somnade jag till igen och vaknade av att Adde stod i dörröppningen o behövde hjälp med sitt Notes. Han jobbar hemma nu, och har feber han med nu, jämmer och elände... det är ingen pigg kärna vi utgör i det här hemmet direkt.

Å andra sidan har det ösregnat OCH blåst halv storm, KONSTANT idag, och ska fortsätta under natten. Från tidiga morgon när jag gick till jobbet, och det öser fortfarande ner nu klockan åtta på kvällen. I princip alla tog taxi hem. Knappast nåt piggelinväder. Men ganska mysigt.