Tiny burgers

Jag kom ut lite igår kväll iallafall. Det var ju pokerdag/kväll hos Sara med Johannes, Kausti o Markus, och så skulle jag och Adde dit. Vi svängde förbi efter själva spelandet, när det vankades hamburgare - och jag hade med mig egna små hamburgare, fast i sötare form :)

Kausti skickade en förfrågan i fredags och jag är inte den som är den så jag gav det ett försök. Jag har nog aldrig fått så mycket uppskattning för mina cupcakes som denna gång, de var helt lyriska - roligt! <3 Dessa personer är ju dem jag allra helst bakar till eftersom de uppskattar det mest och har varit med från början, då jag etablerade mig som "cupcake-tjejen" på desken efter att Stefan noggrant förmanat mig om att skapa mig en "grej" som kunde bli isbrytare och "fåvänner" med.

Nu vet jag dock inte om de hänger med mig för mig, eller för mina cupcakes..?

Alla åkte ner till en leaving pint senare och jag spankulerade hemåt till min bok och mina popcorn som jag åt vanemässigt eftersom jag inte känner nån smak. Vaknade klockan tjugo i fyra av att en glad Adde landar i min säng med Curly Fries till mig. Det är romantik det <3

Idag har jag också tagit mig ut till B-town med Stefan. Precis när vi skulle gå så byttes solskenet mot hällregn i klassisk irländsk väder-anda, så vi vände för och hämta paraply. När vi gick ut igen så började det, enligt ytterligare irländsk anda, HAGLA och regna samtidigt. Vi kom en 30 meter sen vände vi och gick in igen. Tredje försöket kom vi iväg med solsken i ryggen igen, och jag handlade lite mat och småsaker och gick till apoteket för att köpa nåt mot bihålorna. Att jag inte gjorde det från första början, eller skickade nån annan... två tabletter senare är bandet av smärta runt min panna borta. Underbart.

Nu inväntar vi helgens andra portion garlic/cheese fries (jag är ju faktiskt SJUK) och sen ska jag fortsätta ta det lugnt. Funderar på och gå och se Titanic 3D ikväll. Jag sa direkt när den kom ut att jag skulle gå och se den, ensam, men nu börjar tiden rinna ut. Söndagar lyckas man ju ändå aldrig somna på. Vi får se vad jag orkar.