Burns burns burns

Jag verkligen avskyr att ha ont i halsen. Det känns som man aldrig är "ren" i munnen, läpparna är torra, tänderna känns som de alltid har beäggning, och inte blir det bättre av allt detta te jag dricker. Det känns som man får världens sämsta andedräkt och har halsen full med fuktig sågspån.

Inatt kunde jag knappt sova för att det gjorde så ont i halsen. Låg där i mörkret och köpslog med Djävulen för att få bort denna värk, kan sälja min själ för det alltså. På morgonen var det bara att ringa sickline på jobbet, och kraxa fram att jag nog inte kunde komma till jobbet idag. "Men du kommer imorgon!?" sa rösten i andra änden...

Suck. Jag tror idag är första gången jag haft en hel sjukdag, utan att ens öppna laptopen, sen februari förra året. Jäkligt gött har det varit. Jag har bara sovit, kollat film och serier, och slutligen släpat mig upp för att göra pasta och fläskfilésås åt folket. Försökte äta lök och vitlök och peppra mig själv för att försöka hjäpa tillfrisknandet på vägen. Jag fick även en utskällning via sms av min mor, som läst min blogg och som säger att det självklart finns ett mönster mellan att ta ut kroppen helt, utveckla feber och slutligen värk och halsont av allt flämtande. "DUMMA UNGE!"