...stolpskott...

Jahapp, där fick jag för att jag hurrade över min framgång på gymmet. Inte nog med att jag sen åkte på den värsta träningsvärken jag varit med om i hela mitt liv, som resulterar i fullständigt stumma ben som jag inte kan stå rakt på, än mindre gå normalt nedför trappor och ur sängen med utan att se ut som ett fullständigt jävla stolpskott... så fick jag även feber of doom som gett mig supervärk utan dess like i hela kroppen. Det gjorde seriöst ont att röra sig i sängen igår, jag kunde bara ligga stilla när jag kom hem. Känns som att den här träningsvärken krupit upp i resten av kroppen?

Jag stannade därför hemma idag och har jobbat hemifrån, nätt och jämt. Morgonen var hemsk, jag satt och kämpade med Sametimelogin med en fullständigt febermosad hjärna och kunde inte komma ihåg min mailadress, samtidigt som jag svettades till förbannelse och fantiserade om att gå ut och sätta mig på balkongen i spöregnet som var då. Sen drog jag i mig tabletter och te och mådde ganska skapligt fram till lunch, då  var det som att nån tryckte på en knapp och tabletterna slutade verka. Gick ner till Spar och köpte nya. Tyckte även så synd om mig själv att jag lyxade till det med en svindyr Ben & Jerrys glass, den nya med massa kola...

Sen fick jag min favorit-Snickers-glass av Adde när han kom hem och det är vad jag levt på idag, te, glass och panodil, och halsen har börjat värka också och örat slagit lock. Ack ack ack....