Pinky Promise

Yup, så var det med att vara trött på cupcakes... men lite mer sug fick jag efter besöket hos cupcakeaffären. Mina små saker jag köpte ledde till några rosa sötnosar, inte så mycket skillnad till dem jag gjort hittills men det krävs tid, träning och hängivenhet för att göra alldeles egna dekorationer och jag är inte riktigt där ännu.

Gjorde ett missköp, och det var gelé färgen som jag trodde kunde göra så jag fick polkagrisrandig glasyr men så var inte fallet, det var bara genomskinlig gelé helt enkelt. Och så måste jag ha lite mindre, stabilare formar också som den fina pappersdekorationen kan sitta runt.  Och råkade trycka i en blomma för mycket i ena stora cupcaken så glasyren rubbades och blabla... Det är sällan jag blir helt 100% nöjd med allt på mina bakverk asså ^^ Men jag ska klappa mig själv på axeln för att jag inte gör vanliga tråkmuffins med tunn kaffeglasyr på längre.

Jag ska göra cakepops också, men det får vänta nån dag. Klockan är ju trots allt kvart över ett på natten - nån som vill komma och ta en fika med mig? :) Nån måste ju äta upp dem nu också!