Sugarcraft

Det blev att vi åkte ner klockan tio igår kväll sen, jag och Adde, och mötte upp folk inne på The Parnell, riktigt mysigt ställe faktiskt. Tre våningar och snyggt dekorerat och inte alls mycket folk, riktigt nice. Tog två svindyra drinkar och satt och prata med en dansk hela kvällen typ, sen åkte vi hem runt en tjugo över ett. Så var helgens partajande avklarat ;)

Idag har jag varit nere och inspekterat cupcakeaffären. Och jävlar, vilken affär! Så mycket grejer, dekorationer och redskap, hälften visste jag inte ens vad det användes till. Fick värsta prestationsångesten där inne, mina cupcakes är INGENTING jämfört med vad man kan göra om man lägger manken till.

Hittade ett 177 dels set med cupcake grejer, huuuuur mycket sockerpasta som helst för att forma små dekorationer, massa glitter, gelé, penslar, mejslar, förpackningar, formar etc etc etc...

Kan ju kanske gissa vad jag ska pyssla med ikväll då...