Friday, friday gotta get down on... the couch?

Hahaha man är så jäkla gammal och tråkig känns det som, iallafall på fredagar. Elin ville ha med mig på leaving pint ikväll och festa lite, och jag var riktigt taggad ett tag  på jobbet. Men sen kommer man hem, lägger sig i soffan, fastnar framför bloggar, beställer hem veckans portion ost/vitlöks-pommes... och sen är det kört. Elin ligger på sin soffa och velar som sjutton. Adde som också funtat på och gå dit ligger uppe i sängen och velar. Jag slår vad om att de kommer somna båda två :D

För mig kvittar det, just nu iallafall. Lite tråkigt att man blir så sjukt taggad när det inte finns nån fest och gå på, och sen när det väl finns så är man för slö. Vi får se helt enkelt. Annars får jag ju trösta mig med att man sparar pengar. Det brukar ju gå åt en del även fast man är försiktig. En eller två drinkar att sippa på blir lätt fyra och sen en pitcher, eventuella inträden, sen är man full nog för och propsa på fyllekäk, sen ska en åka taxi hem...

Annars fick jag tips av Amanda idag att det finns - OMG - en CUPCAKEAFFÄR längst ner till höger på O´Connell Street strax innan Liffey, med massa redskap och ingredienser. Blir och dra ner en vända imorrn isåfall och spana in!

Peter var nöjd och glad med kakorna idag iallafall och de gick alla åt, finemang!