Crash and burn

Jahapp, så fick man känna på lite hedrlig irländsk vandalisering. När vi satt och käka igår kom ett stenhelvete farande i full kareta och kraschar in i balkongdörren med en JÄVLA smäll. Ytterglaset fick ett hål och sprack överallt, bara väntar på att det ska rasa ihop. Innerflaset klarade sig med en skråma tack och lov.

Satt först som förstenade i några sek av chock, sen ut på balkongen men det var såklart ingen där. Vem fan ställer sig och svingar sten med full kraft, framför en affär, rätt upp på mittenbalkongen? Puckofanskap.

Nu blire och tigga ett nytt fönster av landlorden...

Annars, snabb summerng av helgen:

1. Sett två filmer på bio. Hunger Games och Mirror Mirror. Båda var OK. Sistnämnda hade vi nog överskattat lite hur pass mycket barnfilm den var. Halva salongen bestod av barn. Som körde live kommentarer. Hela. Tiden.

2. Käkat hamburgare på Counter Burger (tror jag det hette?) med Kausti och Co. Riktigt goda burgare som man får plocka ihop själv. Smält blåmögelost och aioli <3

3. Gick på stan hela måndag eftermiddag med Sara. Hon köpte en styck illrosa klänning och en styck illrosa skjorta. So much win.

Starbucks fika <3

4. Hade det riktigt jobbigt igår när alla kom tillbaka från ledigheten. 300 + samtal. Fy satan. Tränade dock efter jobbet, OCH jobbade övertid OCH promenerade och handlade med Stefan. Kaching.

Nu idag tänkte jag göra kycklingpaj med getost men Andreas har redan ockuperat köket med sin köttfärssås. Funtar på och göra pajen ikväll så en har tills imorrn, så jag kan träna och de andra slipper gå hungriga. Pajer blir väl godare om de får stå en dag eller? Färska till sig lite.