All that glitters

Klart det vart lite shopping igår med... i Malahide köpte jag faktiskt bara en liten grej, utöver godiset, och det var en liten söt badbomb som jag fastnade för i en av de mysiga inredningsaffärerna. Skulle vilja ha ett helt fat med badbomber som dekoration.

Väl tillbaka i Dublin sen gick vi en runda på stan. Det är smärtsamt det alltså, för jag vill spara pengar och får bita mig i läppen och trycka naglarna i handflatorna och sparka mig själv i skrevet för och inte gå loss på allt snyggt som finns där. Satan! Färger överallt!

Hallååå! Jag fyller år snart!

Förnuftet segrade denna gång, med en liten kompromiss... om jag bara köper det jag behöver, det vill säga en ny plånbok (eftersom den andre vek hädan i Cola-incidenten i min väska):

... så får jag köpa mig en liten, liten sak - en silvernalle. Jag letade efter denna nalle för drygt ett år sen, från River Island. Och nu hittade jag i princip samma nalle inne på New Look för 6 euro. Ain´t that sent from heavens.

Vidare kan jag rapportera att det verkar löna sig att prata med växter! Eller kanske OM dem... och i nedsättande ordalag... för nu har krassen minsann tagit i från rötterna och skjutit upp som en pion (!) ur krukan:

Mina små barn <3

Nu ska jag käka min frukost och sen dra ner till Superquinn i hopp om att de har öppet denna påsksöndag för och kunna köpa florsocker. Jävla fail att jag som bakfantast inte har ett helt paket florsocker hemma under påskhelgen :( men googlade lite och SQ verkar ha relativt gott rykte om sig att vara öppet så håll tummarna. Det är födelsedagsmiddag ikväll för Kausti som fyllde år häromdagen, och jag måste ju ofc fixa en lämplig födelsedagscupcake.

Stod och dreglade över dessa från cupcakeståndet inne på Ilac gallerian: