Lone Time!

Jag ska strax sätta mig ner och blogga om dagen. Men först... ska jag vänta på att mina cheese and garlic-pommes kommer till dörren... och äta dem tillsammans med iskall Fanta... och bara njuta. Av tystnaden.

ALLA de andra är ute på avslutningsfest. Jag är ensam hemma i lägenheten för första gången på... jag vet inte hur många månader, sen nån gång förra året iallafall. Det är underbart, hur mycket jag än tycker om de andras sällskap! Men så skönt och bara ha sig själv som eget sällskap. Jag ska ligga här med en bra film och bara flöta mig helt skamlöst utan att någon ser eländet. So much win.

Ser ni tröjan eller? Slacker står det på den. Epic namn på min favvoslappiströja of all  times. Har varit Addes en gång i tiden, adopterade den nånstans i början när han rensade sin garderob. Luv it <3