Pinkyliscious

Jag kom iväg! Ha! Gött vare, även fast det inte var världens skönaste och träna med full mage. Och jag hade tunna byxor på mig och fick svettfläckar i röven efter min halvmil (eller 6 km, hrm hrm) på cykel.

Men jag hade blivit besviken på mig själv och skämts en del om jag inte hade gått. Får se om det blir nåt imorrn med, annars får jag ta det i helgen. Jag boffade ju i mig den här godingen som dök upp my min desk idag - jag tror nån är lite rädd att jag ska tappa för mycket i vikt av all träning nu när jag "är så go och ta i" och lite diskret skjuter åt mig sötsaker för att jag inte ska tyna bort. Haha, det är det ingen direkt fara med nu ;) Sötnos.

Jag satt och scrollade igenom mina webcambilder och hittade de här godingarna med. Visst att jag posear och kör på mitt speciella face men satan vad snygg jag var här, och min kropp - nice. Måste använda den här klänningen oftare. Imorgon ska jag ha en nästan likadan, fast orange (yes jag köpte den förre helgen) påsken till ära <3