Förbannade skitväder...

Där fick man bita sig i tungan för att man skryter om det fina vädret här. Förra veckan var det uppemåt 20+. Nu var det +1 igår.

EN!!

Dessutom SNÖADE det under eftermiddagen, när det inte spöregnade. Vad är oddsen för det? Jag trodde i min enfald att det bara drabbade de nordliga delarna.

Så nu får vi väl anta att den irländska sommaren är överstånden ;)

Jag kurade ihop mig en stund inomhus med nya Cosmo och kaffe, men var faktiskt ute sen för kvällspromenaden med Stefan som börjat bli dagligen. Kombinerat med träningen rör jag mig nästan lika mycket som med hundarna hemma, det är nice. Blir träning idag efter jobbet sen, har äntligen lyckats få igång Spotify i mobilen och satt och fixade in musik igår kväll. Utan musik eller sällskap håller min själ på att dö en bit varje gång jag är där...

Annars blir veckan jäkligt nice, på fredag tar vi inga samtal eftersom det är både Bank Holiday här och röd dag i Sverige, då ska vi göra allt som vi inte hinner med annars, så jag ska kunskapsdokumentera som bara den!

Och sen på måndag behöver de bara ha in 2-3 pers för det är samma sak där så då blir det en långhelg! För nu tog jag faktiskt ledigt. Ingenting är öppet dock men det blir nice och kunna ha sovmorgon och slappa en hel dag extra ;) så får vi se om jag kommer iväg med Sara till city center på söndag.

Nu är snart min lunch slut och snart är det dags för möte. Laters.

PS: Det var ju tydligen inga skor i inlägget innan, bara kläder för skorna typ... men man kanske kan kosta på sig en sån ändå när man är rik sen.