Älskade farmor

Man blir ju alldeles varm om hjärtat när man kommer hem och hittar detta på hallbordet:

Sliter ivrigt upp paketet och hittar mig påskgodis, kort med pengar (såå farmor) och mössor till ägg! :D Så typisk farmorpresent <3

Hahaha vet inte om jag ska ta detta som en komplimang eller något ^^ kärring är jag väl förvisso ibland. Kecca eller Kecka är btw hela min släkts smeknamn på mig sen barnsben. Knappt någon som kallar mig Rebecca.

(Nu innebär ju inte detta dock att alla andra ska börja med det... hrm)

Vilken TUR att jag beställde hem en present till min farmor idag med :) hoppas pappa täcker detta för henne då om han visar henne inlägget nån gång.  Lilla farmor <3

Pengarna kommer väl till hands med eftersom jag kommer åka hem på semester mellan 19 Juni och 1:a Juli! Jag hade jättesvårt och bestämma mig när så jag bara tog ett random datum och tänkte att jag säkert inte får det approvat för vår HR Managers dumma regel att inte ta mer än 5 dar per kvartal blabla...

Men nu bytte vi HR Manager och jag tog bara billigaste jag kunde hitta på RyanAir och slängde in en vacation request. Som blev approvad dirr! Sen såg jag att jag tatt ledigt till den 28:e, en torsdag. Slängde snabbt som attan in om 29:e också, och fick den med! Heja och hurra!

Så nu farmor, får du bunkra upp med hålkakebröd och russinkakor tills jag kommer!