Qvitter!

Ett helt nytt fenomen har uppkommit i mitt liv. Borta är alla mina matta, substansfattiga timmar av långtråkighet och kliande under armhålorna och min ständiga jakt på flykt undan vardagen har fått sin slutgiltiga destination:

Motala Tidning har lanserat KVITTER!

Live, 24/7, sänder de från en random fågelholk. Yes, en fågelholk. Vart denna holk befinner sig är oklart. Det kan vara en holk nånstans i Sverige mitt ute i ingenstans, och den kan eventuellt delas av Västerås, och enligt säkra källor (Adde) så händer det minsann grejer i denna holk!

"Ja det låg ju en extra fjäder en dag och sen hade halmen rört på sig!"

Väntar med spänning på de utlovade intrigerna med blicken stint fästad på skärmen i fem minuter innan jag måste ladda om skiten för att ge MvT extra reklampengar från Swedbank. Om spänningen blir för olidlig kan jag uppgradera till KVITTER GULD och få OBEGRÄNSAT med urholkande (!) tittande!