Att vara dum.

Det har inte riktigt varit min dag idag. Jobbmässigt kanske, det vart "bara" en severity som gick snabbt och fixa, jag hann med mailen utan problem och övertid och Markus är tillbaka och kan lära mig sina magic tricks för alla dessa jäkla VPN problem.

Men sen fick jag en cola av Adde, gjorde en ansats att öppna den så den bucklade lite i toppen där öglan är, men ångrade mig och tänkte att jag spara den till maten hemma sen. Och stoppar ner den i väskan.

När jag kommer fram till gymmet är hela väskan och dess innehåll indränkt i cola. Inklusive min turkosa jacka. Bra gjort.

Fastnar i spärren på vägen in till gymmet med i ett utstickande rör med handtaget på min coladroppande väska. Sen tappar jag min vattenflaska på löpbandet så jag fick halka runt i röran. Sen funkade inte min Spotify i mobilen. Sen luktade mina träningskläder svettig ost eftersom jag inte kommit ihåg och tvätta dem.

Meeeen annars har jag fått en OK rutin på ätandet och tränandet. Såg bilderna från i söndags, inte OK. Visst att jag varit sjuk och inte kunnat träna men så smäller jag i mig massa onyttigheter och det är inte snällt mot kroppen nånstans. Inte mina fina klänningar heller. Så nu skippar jag matlåda mitt på dan, jag har aldrig varit direkt van vid att äta två fulla, varma mål mat per dag, utan nöjer mig med soppa och nån sidogrej. Som en matig sallad, grönsaker och frukt, eller en knäckemacka. Sen äter vi när vi kommer hem. Tränat två dagar denna vecka men var helt slut i måndags så då gav jag mig respit. Gått promenad dock med Stefan varje dag om kvällskvisten dock. Känns mycket bättre, magen sväller inte på mig under dan som den annars gör när jag stressar i mig lite tyngre matlådor på lunchen. Inte bra och stressa, jag vet. Försöker ta mig tid och äta min lunch, går bättre nu än de första dagarna som Esc iallafall.

Snart är det heeeeeelg och vi får se om det blir inköp av grill, solande i Phoenix Park eller en tågtripp till nån liten strand kanske. Och köpa en knallorange klänning <3