Sunrays

Sitter och käkar ägg och dricker instantkaffe och förbereder mig på att spankulera iväg till jobbet för lite övertid. Jag hade tänkt jobba hemma men nu har AT&T, vår VPN provider så vi kan komma åt vårt nätverk, beslutat sig för att ha försökt logga in med fel lösen utan min vetskap och låst sig. Och jag sitter inte med Indiska helpdesken i telefon en lördag... då kommer jag aldrig ut.

Nåja, det är iallafall sol ute, trots att det är lite molnigt men wth! Var i B-town en snabbis igår efter att jag hämtat paket och det är FULLT med färger överallt! Pasteller och neon, rosa, orange, gult, grönt, turkost, det är underbart! Älskar alla dessa färger och jag vill köpa allting! En neonrosa spetsklänning, kanske den orangea med, och en djuplila klänning, och en med gula och blå blommor som ser ut som Sverigeklänning, och en orange skjorta och ett mintgrönt linne och gula byxor, och, och och....

Jag har iallafall börjat föra över pengar varje vecka till Sverigekontot och så har jag kvar en summa jag får göra vad jag vill med. Så vi får se hur mycket det blir kvar nästa vecka när hyra och annat är betalt. Då kanske jag kan ta en shoppingspree och köpa alla dessa härliga kläder. Jag har alltid jagat efter färgglada kläder men det är så ont om dem, detta är ett gyllene tillfälle, eller hur? ;)

Dessutom blir man så glad av färger och sol.

Ikväll blir det också sista, allra sista, steken med Jesper... Sen sticker han till Sverige for good efter helgen. Gud vad konstigt det kommer kännas. Nu är det verkligen slutet på en liten era :(

Men skit i snyftandet, det är fortfarande ikväll kvar, och solen skiner! Nu går vi ut och är posetiva! <3