Blue blue flowers

Phu, vilken vecka. Det har verkligen varit en rivstart. Nu är det full fokus på vårt konto igen, och det är så mycket folk hos oss så vi vet knappt vart vi ska göra av dem. Vi har två nya som kommit och som ska börja shadowa nästa vecka. Ovanpå dem har vi tre stycken från AZ, däribland min roomie Catrine, som fått shadowa oss ett par dar och nu tar samtal åt oss. De har ju redan varit lång tid på AZ så de har ju vanan inne, de behöver bara lära sig hur vårt konto funkar. Sen ska vi få fler leftover AZ snubbar att delegera... vilket jobb som helst till. Konstapel Zed fick göra mina pendtickets idag, all heder till honom.

Addes konto har ju lagt ner nu, så folk ska skeppas vidare till andra roller och konton i sluänden men en del får vara hos oss så länge och resten sitta och jobba med tickets från AZ. Adde har ju redan fått en form av Incident Coordinator jobb, eskalering det med fast mer utbrett.

Och vet ni vad... nästa vecka ska han vara Team Leader för vårt konto!

Yes, Adde ska stå där, och bossa över oss, över MIG, i en hel veckas tid. Hans golden moment has finally arrived. Vart kommer det här sluta... kommer vi fortfarande vara ihop i slutet av veckan? Kommer nån av oss sakna ett öga? Kommer nån av oss rigga en hink med guck över dörren för den andre att gå in i? Ingen som vet, ingen som vet... ;)

Jag känner mig fortf som en noob i min roll som Esc men nu kan jag rutinerna iallafall efter denna vecka. En enda dag hade vi utan severity och det var igår. Markus har varit med mig på Facebook VARENDA DAG och varit behjälplig med svar på mina frågor. Han har gjort kortare breaks för och käka kebab och åka bil :D annars har han skrockat till mig och Amanda och resten av bygget typ som en annan hönsmamma... tupp-pappa? När han inte har gjort det har han kommit med dussintals historier om sin släkt och folket i Orsa, den ena mer hårresande än den andre... bekräftar bara mina fördomar om folket där uppe alltså. Markus kommentar "jag vill inte ligga med någon från Orsa för nummer 1: du vet inte om ni är släkt!" tycker jag säger allt...

Och idag fick jag min väska och min kappa från Desigual! Finally!

Jackan var, tro det eller ej, nästan snäppet för stor. Jag måste hitta ett svart skärp att kunna ha till den åtminstone. Eller sälja den och köpa en 36:a istället. År och dar sen jag hade den storleken.

Men väskan... den är perfekt... åh jag är fasen smått kär i den alltså, den är stor, den är rymlig, den har massor massor fickor och den är blå i olika nyanser och det är blommor, sååå nice... kan inte vänta tills jag fyllt den med massa saker :D

Nu ska jag ta min nyinköpte Lesley Pearse bok och krypa ner i sängen och läsa tills jag somnar. Sitter ensam nere i vardagsrummet, Adde ligger och snusar redan uppe i sängen och de andra två har barrikerat sig. Det är jag och väskan här nere. Och Markus på FB då såklart...