Tisdags update

Jag trodde ett tag att jag var frisk nu. Jag har käkat DayNurse som en tok och mentalt tvingat min kropp att bli frisk genom att ha en ovanligt god(are) aptit och dricka massa vatten, te och soppa för och vätska upp den. Och ett tag trodde jag att jag hade lyckats. Men så fick jag lock för öronen under söndag eftermiddag, som bara blev värre och värre och under bion blev jag i pincip döv på höger öra. Läskigt som fan. Inte gick det att tryckutjämna heller. På måndagen lyckades jag få det att släppa lite och idag har jag också lyckats få det att spraka sådär otäckt i örat men det är fortfarande dovt. Och nu under eftermiddagen kände jag en molande värk sakta sprida sig från näsan över kindbenet och stråla ut i hela högra sidan av ansiktet. Crap. Hej bihålsinflammation.

Det blir mer tabletter och mer vätska då. Och egentligen sova mer. Men det hinns inte med.

Jag har fått min nya roll nu på jobbet nu, Escalation Manager heter titeln så fint. Jag har alltså tagit över efter Markus som var Esc innan mig. Jag är nyckelperson när det kommer high severitys till oss, som när ett helt nätverk för en stad går ner, när en server inte svarar eller vad det nu kan vara som är kritiskt. Jag ser till att samla all info, skapa ärende och pria det till hög prio och sätta fart på resolvers och ha koll på arbetets gång för och lösa det, och informera kunder och kollegor fortlöpande. Vanligtvis brukar vi ha kanske en eller två high severitys i veckan. Nu när Markus glassar med kebab i Sverge har vi haft två - per dag. Så jag har verkligen fått en högtflygande start :)

Det är lite som att vara noob på nytt, för nu måste jag axla en ny roll och bli bekväm med mitt tillvägagångssätt och kunna knyta ännu mer kontakter med resolvers. Först och främst ska jag ta bort min visningsbild på Sametime... för mycket dum blondin över den...

Så det har varit bråda dagar nu och om möjligt ännu mer att göra men det är riktigt kul också, och äntligen få känna att man... "är nåt", eller vad man ska säga. Det var jag ju innan med som veteran, mailare och kunskapskälla men nu med en annan titel känns det mer seriöst. Jag får till och med vara med i "Viktiga personer" chatten med Amanda och Elin ;)

Just det ja, 21 Jump Street såg vi i söndags. En komedi om två poliser, den ene var tönt i skolan och den andre poppis men sket i pluggeriet och enligt skolans sociala regler var de bittra ovänner, men blir bästa polare under polisutbildningen när de uppptäcker att de kompletterar varandra. De är fortfarande noobs dock när de blir fullfjädrade poliser, så pass att de blir satta på ett skitjobb om består i att låtsas vara high school-elever återigen och infiltrera skolans poppisgäng för att ta reda på vartifrån de får nya trenddrogen som sprider sig. Kommer de återgå till samma roller som när de var riktiga elever eller kommer rollerna ändras?

Jag brukar vara ganska svårflörtad vad gäller komedier men den här fick mig att garva riktigt högt flera ggr, den driver med actionfilmer och high school klichéer och jag rekommenderar den varmt. 21 Jump Street var från början en tv-serie med gudagode Johnny Depp mellan 87 - 91. Kanske nåt värt att börja glana på?

Känner ni btw igen den kortare killen? Jäklar vad han har gått ner i vikt.