Green green town

Yep, nu har man sett grönt så det räcker för hela håret. Ändå kommer det bli ännu mera grönt, eftersom bladen på träden börjar komma nu.

Vi failade ganska grovt på och se paraden igår :D att ställa sig mitt på O´Connell Street var väl ingen superidé, insåg jag sen när jag pratade med folk som stått nere vid Trinity  College där de hade haft jättebra syn och inte alls lika mycket folk. Dessutom tog det en 30 min efter utsatt tid för paraden att komma igång, plus att det regnade. Blev kall in till märgen av att stå där, i klackar dessutom som fick mina fötter att stelna i tåposition. Snacka om och lida pin för och vara fin.

Men färgglad var jag så det räckte o blev över! Kanariefågelgul och med gröna byxor.

Adde var coolio i grön comboyhatt med fjädrar och bling på.

Stefan var på supergrönskönt humör o gick all in med hatt, flagga och halsduk, plus en spraycan med grön färg "to surprise your friends with". Vilket han gjorde med Spiris.

Här skymtar också nykomlingen Jakob, en styck dansk skalle.

Johannes gjorde sig finer.

Saras hatt var nästan lika stor som henne själv.

Badass äre och ha solglajjor fast det inte är sol... men den glimtade fram ibland, och när ska man annars ha dem?

Sara tog ett kort på sin spegelbild i dem och plötsligt skulle alla göra det.

Såhär såg det ut i hela stan. Gröna hattar och grejer överallt, en halv miljon människor var det tydligen allt som allt.

Jag har lånat lite bilder av Adde. Korter som man är trots klackar så såg jag inte så mycket faktiskt. Det gjorde ingen annan heller, förutom överdelen på de större paradnumrena så vi ditchade den efter 20 min o stack för att käka.

Pappa: de spelade "Dirty Old Town" under den här biten och red på trähästar :D

Adde lyckades iallafall spela in en videosnutt av när de kom och spelade säckpipa <3

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150603581621814

Våran Watervillegrupp splittrades vid matfrågan, då Andreas x 2, Catrine, Stefan, hans polare Lina, och Jakob ville dra till Vinyard och Sara, Jesper och Johannes ville till Temple Bar. Lite avskräckt över hur crowded TB kunde vara, valde jag att följa med till Vinyard där de egentligen inte serverade stek förrän kl sex på kvällen men de fixade fram dem till oss ändå <3 sen satt Adde vi och sippade Red Bull Vodka och Irish Coffee. Lina är nere på besök och var mäkta imponerad av maten.

När vi suttit där ett par timmar drog vi ner till stan igen och försökte hitta en pub som man åtminstone kunde stå halvt upprätt i. Inte lätt denna dag asså! Drog en Long Island Ice Tea inne på Murrays och mötte upp två av Addes galna AZ kollegor. Den ene var vänlig nog att hälla öl över hela min framsida och stod och munhöggs med mig om det. Han påminde för övrigt jävligt  mycket om den där raggige skränaren från Polisskolan...

Inne på Fibbers hittade vi Sara och Co. Jag fick en grön shot av Jonas, vete fan vad det var i den skiten alltså! Stark som as och hela magen vände sig ut och in, jag drack faktiskt inte en droppe där inne eftersom den räckte gott och väl.

Efter Fibbers bar det av till Amanda och Bex, jag gick barfota hela vägen för att spara mina fötter och klackar (jajamensan, jag fortsatte rocka dem trots smärtan), helt otroligt att jag inte cuttat sönder fötterna efter alla ggr jag gjort det i City Center. Min väska gick sönder i ren förskräckelse när Andreas skulle lyfta upp mig när jag och General Zed munhöggs återigen. Köpte en flarra vin som jag sen drack två glas av och glömde. Vi åkte hem ganska tidigt, jag ångrade det lite sen men jag var riktigt trött och med begynnande huvudvärk, jag vet hur det gick sist och vågar inte riktigt ta risken igen. Adde hade nackvärk som han trodde skulle leda till migrän med. Fan vilka oldies alltså...

Men det var kul så länge det varade! :D 2:a St Patricks avklarad. Nu ska vi in till B-town för en bit mat och bio. Jag har redan varit där inne idag med Stefan och Lina men det får jag ta sen, vi är sena.