Grönt är skönt

Usch nu vill jag bara hem och hämta en sån där piprensare modell X-large och blåsa ur mina stackats bihålor. Det är så läskigt, jag är inte snorig men svullen som satan så det går ju inte direkt att snyta sig hundra ggr om dagen som man vanligtvis gör. Jag ska skynda ner till apoteket sen och köpa Daynurse, det var hjärtligt rekommenderat tydligen. Jag är så trött på och inte känna nån smak och vi ska käka och greja imorgon :(

Det är ju S:t Patricks day då! Förra året missade jag ju det mesta eftersom jag jobbade, vi drack grön öl efter jobbet men nu infaller ju festligheten på en lördag så då ska vi ner till stan och se paraden.

Här på jobbet har vi redan en Leprachaun som går runt och ser allmänt creepy ut, folk går med gröna hattar eller gröna kläder eller både och och det är allmänt... irländskt :D

Jag fick egentligen sick leave idag men läkaren är fullbokad så kan inte få det certifierat, tänkte jag lika gärna kan sitta här och göra lite nytta. Mail och kvalité, inga samtal, det är lite svårt och höra vad jag säger och jag blir alldeles andfådd av att prata för mycket. Jag ska fan köpa halva apoteket och trycka i mig, jag vill vill VILL vara frisk imorrn, om det så ska ske med ren viljekraft!

Återblick från Paddys Day förra året - Johannes har SKÄGG! Herrejösses vad länge sen det känns!