Massa Messy sugar

Jahapp, det vart att jag gick hem ändå och hämtade Markus dator på vägen och har suttit och jobbat lite under dagen. Jag hatar det här "försjuksstadiet" eller vad man ska kalla det, när man är matt och kroppen kämpar för och hantera infektion och värker överallt och den här kliande, svullna känslan i halsen innan den onda skiten sätter in och man inte kan svälja. Just get it over with!

Jag gjorde en riktigt rolig failkaka idag med när jag hade "rast". Hade ett paket Oreokakor och ett paket Philadelphiaost kvar så tänkte jag kanske kunde ge mig på en Oreocheesecake. Tog första bästa recept som var lite skumt, med ägg och skulle stå i ugnen superlänge. Nu gjorde jag i en liten form till Adde som grattis till hans nya roll som han fick idag (yay!), och sen i en skål till mig själv, i brist på annan behållare.

Krossade Oreokakorna, blandade med smör och la i botten. I med ost, ett ägg, vaniljessens o lite kaksmulor och blanda till en smet och häll ovanpå. In i ugnen, i typ 10 minuter vart det för lilla kakan. Och nu sitter jag här med nån slags cookie dough/sockerkaka/cheesecake som är precis lagom mjuk och saftig och tänk om man gjorde små mini cheesecakes av detta!  Eller typ muffins, med oreodeg i botten och smeten ovan? Kanske nåt att fixa imorgon om en orkar. Lika bra och passa på och äta sött medans man kan svälja och känna smak.

Jag fick veta att jag fick diplom för gold attendance idag också. Det är när du inte haft ogiltig frånvaro på nästan ett år eller vad det nu är. Tydligen ska det vara nån ceremoni på torsdag då vi ska få ta emot dem. Andreas fick ett också. Ujujuj.

Börjar bli lite smått rastlös efter att ha suttit inne nästan hela dagen, men orkar inte göra nåt heller. Ska kolla mailboxen en sista gång på jobbdatorn och sen får en väl hoppa i säng och sova bort eländet