Uschlig

Urk på burk det här var inge roligt :( jag slipper hosta och halsont än så länge men det är tjockt i halsen och bihålorna. Inte snorigt, mer svullet, så jag får gå och frusta som en noshörning med jämna mellanrum.

Dagen har ändå varit ganska lugn för mig, koncentrerade mig på mail och inga andra extra uppgifter. Fick shadowa Markus en liten stund, ifall jag ska ta över efter honom sen. Funderar på om man ska ta och jobba hemifrån nåt igen om nu sjukdomer bryter ut. Svårt och ta samtal när näsan helt plötsligt täpps igen och man lådder dådär i teledån och kunden inte hör vad man säger. Hände imorse, först fick jag förklara arkivering och hela konkarongen och tappade nästan rösten, och sen hörde kund nr 2 inte vad jag sa utan bad mig ropa i telefon. Så kommer en instanttäppning och man låter som ett marsvin med selleri i nosen.

Jag har iallafall ätit en rejäl portion av Addes goda köttfärssås med massor vitlök och panodil (rosa, "for women") och ätit glass och ska peta i mig lite frukt så får vi se om det känns bättre. Speciellt glassen tror jag starkt på faktiskt... det kyler så gött i halsen, kan man räkna det som meducin då? Ska fixa mig en till liten glass :) och bädda ner mig och kolla på senaste Walking Dead.

Sista bilden är så Fidan... <3