Rockiga rätter

Jag glömde ju lägga till lite bilder jag tog på Hard Rock Café i fredags. Jag ska nog starta en ny kategori med alla foton på mat som jag nånsin tagit...

Den stora nachotallriken som vi egentligen skulle ha stannat vid :)

Och min grillade lax med mos. Vi äter sällan lax hemma eftersom familjen inte är stora fan av det. Fiskgratäng går bra men det e så förbannat drygt och skala en hel påse med potatis o sen göra mos av. Så jag brukar passa på att äta fiskrätter ute.

Jesper vaktar sin mat som en ilsken rottweiler. Kolla blicken.

Killen åt resterna av vår nachostallrik (ganska anmärkningsvärt  med rester eftersom varken Adde eller jag har särskilt dålig aptit, då vet man att  det är en stor portion)  plus sin egen förrätt och sen sin huvudrätt och ändå håller han sig lika slimmad hur mycket han än gottar. Världen är orättvis.

Appropå rottweiler, så slänger jag in en bild på mina souvenirer från Zoo - jag har fortfarande bilder därifrån och lägga upp med.

En liten ugglis och hyenan som påminde mig om Saga <3