Questions asked

Jag har sett dessa på en massa andra bloggar och alltid avfärdat dem men nu kom jag på att det kan vara kul och se tillbaka på om ett par år. Vi ger det ett försök

Vad är du rädd för: Spindlar, att bryta fingrarna, bli sviken och att alla mina nära skulle försvinna innan mig.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Mina ögon, kurvor, mitt tålamod, omtanke och mångsidighet.

Det roligaste jobbet du haft/har: Det är nog det jag har nu faktiskt, på IBM.

Har du körkort och egen bil: Yes, haft tre egna bilar, alla brakade ihop på olika sätt :D

När tog du ditt körkort: Måste ha varit i Januari/Februari året jag skulle fylla 19.

När grät du senast: Igår

När skrattade du senast: Ska det vara gapflabb eller räcker det med småskrattande? Jag är inte den gapflabbiga typen men annars hade jag roligt imorse ^^

Vem åkte du bil med sist: Mamma, när hon skjutsade mig till flygbussen.

Vem åt du mat med sist: Fan jag blir inte av med den här gula skiten som fastnade... aja, med Adde. Donken. Standard.

Vem sov du hos sist: Adde

Vem sov hos dig sist: Same same

Vad var du rädd för när du var liten: Oj jag kommer faktiskt inte håg. Jag var nog skraj för en hel radda saker. Att "blåsa i öronen" när jag hade öronproblem.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Journalist, författare eller jobba med Läkare utan Gränser.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient:  Oj, en hel del. Jag gick massor som barn pga öronen, sen opererades jag två ggr för dem när jag gick i mellan/högstadiet. Sen cuttade jag bort ett födelsemärke och åkte till akuten med akut magsår eller vad fan det var. Scumbag läkaren trodde jag var med barn (jag var 14) och frågade "är du verkligen SÄKER på att du är oskuld?"

"Vete fan asså, den (oskulden) kan ju ha slunkit bort utan att jag märkte det..."

Värsta smärtan du råkat ut för: Det var nog när mina öron krånglade efter första operationen och jag skulle dyka från trampolinen i simhallen, och smärtan av trycket i öronen när jag hamnade under vatten så snabbt var för jävlig. Jag hade fobi för att tryckutjämna i tills för bara ett par år sen.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Riktiga vänner jag mött som inte är fejk, kärleken jag upplevt, mina älskade hundar och min familj. Och skor.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Otrohet, turbulensen i kärleken och relationer till andra. När vänner betett sig som svin. Och att jag inte kan köpa obegränsat med skor.

Har du någonsin sportat: Jag dansade i 5-6 år. Show och jazzdans. Streetdance och bugg lite av och till.

Någon du ser upp tillMin mamma.

Vad finns alltid i din handväska: Nycklar, pengar, kajalpenna, läppglans.


Har du varit utomlands någon gång: Oh ja. Madeira, Skottland, Italien, Tyskland (och övriga länder vi åkte igenom till Italien, om de räknas? Schweiz, Monaco.), New York, Irland såklart.

Vilken plats var finast: Skottland

Största stad/städer du varit i: New York


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Ja. Jag har testat att röka gräs här nere, en enda gång. Standard i Dublin. Kände inte ett skit.

Rökt: Tyvärr ja. Ibland kan jag ta en cigg när jag är full men det är mest en dum grej för och underhålla andra. Kommer aldrig aldrig börja regelbundet och det svär jag på. Det räcker med den aktiva passiva rökningen jag har omkring mig här.

Snusat: Nope. Yuck.

Druckit:  Ööh...

Har du piercing eller tatuering: Min drake på högra armen.

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Svårt och säga. Jag har ingen speciell typ. Kändisarna jag dregar efter är mörka och långhåriga, bleka och blåögda, eller färgade. Jag tycker om människor som har nåt speciellt som gör att de sticker ut bara, må det vara utseendet eller personligheten.

Finaste komplimang du fått: Att jag är den mest intressanta personen någon mött.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Mmm. Tyvärr. När mycket känslor är inblandade är det svårt att undvika.

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Yep

Hur många sex-partners har du haft: Haha, inte många faktiskt ^^


Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Landet

Hamburgare eller pizza: Burgare

Kött eller fisk: Aaah svårt. Kött.

Hund eller katt: Hund! Självklart.

Aftonbladet eller expressen: Same shit. Expressen. De har en underhållande manspanel.

McDonalds eller MAX: McDonalds!

Vin eller Öl: Vitt vin!

Charter- eller skidsemester: Charter.

Sverige eller Utlandet: Nu när jag är i Irland så är det Sverige :D men annars utomlands. Man blir aldrig nöjd...

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar ingen roll.

Sommar eller vinter: Sommar.

Vår eller höst: Vår.

Flyg eller tåg: Måste nog säga tåg, det är så mysigt.

Bil eller buss: Bil