Bagging the shoes

Det vart inte så mycket läsning enbart ikväll, tredje blogginlägget nu :) men jag kom ihåg hur roligt det är att skriva när jag fyllde i "Vad jag ville bli när jag var liten" - delen i quizzet. Jag är ganska pigger nu trots att jag fortfarande känner mig småsjuk, och gör ett litet inlägg till innan jag lutar mig tillbaka i sängen för sömn.

Jag fick ju en present av Adde för ett par dagar sen, och en riktigt praktisk sådan med - nämligen en... ja vad säger man? Skolåda i tyg? Skoväska? :D Att jag inte tänkt på det innan, jag har haft mina skor i en låda. Needless to say, så fyllde jag den direkt. Jag har två par på jobbet också, och mina stövlar får inte plats. Ändå tycker jag inte att jag har SÅ mycket skor jämfört med andra? Som till exempel har en hel garderob, eller hög hylla. Jag tycker fortfarande att det saknas några juveler. Ett par nude, några riktigt färgglada mönstrade, ett par läckert rosa, några i guld, och fler sandaler. Jag är en sucker för pumps. Och ballerinas nu när det börjar bli varmare Åh the goodies awaiting!