Möss på elementen och glas i sängen

Inatt och imorse blev jag meddelad att det finns en mus på elemenet och råttor i sängen och ett glas under täcket. Det gick vilt tiill må ni tro...

Igår var det Jespers leaving pint (fast han stannar en extra vecka till nu så det var inte le grand finale, wuhu!) och jag hade tänkt fixa fina bilder på min gula klänning med röda skor men helt plötsligt är Sara i telefonen och taxin står utanför. Fick sminka mig på toan inne på Hard Rock Café. Där gjorde vi misstaget att dela på en nachostallrik, Adde och jag, the size of Östergötland typ, som FÖRRÄTT. Så min stackars utsökta grillade lax fick inte dela med sig av många munsbitar till min mage efteråt. Men men.

Jag får vidareutveckla senare för just nu ska jag bara slänga i mig frukost och sen bege mig tlill jobbet för lite övertidsarbete. Tur nog så är det skitväder ute, då kan man lika gärna sitta vid datorn och jobba istället för och surfa halva dagen.