Lemontree

Så var tisdagen över. Så himla skönt. Nu har det lättat lite på jobbet när den jobbiga, stora filen är klar, tusen tack till Amanda för all hjälp. Nu måste jag försöka koncentrera mig på dokumenteringen tills på fredag. Jag har suttit övertid nu två dar i rad eftersom mitt eget arbete hamnat på efterkälken under dagarna. Men jag vill ha allting undanklarat till dagen efter så jag gör det gärna. Hatar all sorts backlogging. Sen passar det ju bra nu med för pengarnas skull. Speaking of that, så får jag och Marus vår bonus den här veckan. Det bilr sköna slantar det... jag ska stoppa in 90% av det på svenska sparkontt, men jag tänkte slösa resten på nåt fint åt mig själv. Funderar på en av kapporna från Desigual  men jag har sån grov beslutsångest! Vi eller svart? Vita är ju asfräsch, men den svarta är mer lättmatchad. Åååååååh vad göra? Hjälp mig!

Jag kom iallafall ihåg att fota mina befintliga klänningar idag - den citrongula som jag redan älskar, funderar på och ha den på fredag. Eller den rosa? Mer beslutsångest...

Den andra klänningen från gränden är nog egentligen en kjol, och den är längre än den ser ut på bilden, men man kan ju ha den som tubtoppskläning med skärp i midjan :) gillar verkligen de  varma, jordnära färgerna och mönstret.

'

Fick lite positiv feedback på jobbet idag med, väldigt skönt och uppskattat. Det ges alltid för lite sådan, folk har lättare för att anmärka än klappa om ryggen tyvärr, och jag försöker att alltid uppmärksamma de andras effort och ge dem cred för det. Då känns det extra bra när jag själv får det sen.

Är redan jättetrött så nu får det räcka. Här ska sovas. Gonatt med er!!