Eternal sunshine of the spotless mind

"Vad händer md din blogg! Du har inte uppdaterat på fem dar!"

Säger Addelito från andra sidan vardagsrummet. Eller datarummet snarare. Tänkte att jag hade bloggat i helgen men det hade jag ju inte alls det. Fem dar sen. Bah och dubbelbah.

Det rör sig en del på jobbet. Maria slutade hastigt och lustigt i fredags. Dags för nytt steg i karriären på annat företag. Istället har vi nu Amanda som fick ta över rodret snabbast möjligt.

Elin är och skumpar på kameler i Egypten, så jag sitter och gör hennes Excelfiler med mailstats och grejer. Grejen är den att jag hatar Excel. Har aldrig lyckats bli polers med det liksom. Så jag siter mitt hår för dessa filer. Gråter blod och väser ut mitt missnöje mot cellformateringar.

Jag har möten och grejer nu med, det pratas lite smått om och ta över efter Markus och jag får delegera mailboxen till kollegor och lära upp dem för att jag har så mycket saker vid sidan av. Jag måste lära mig att koordinera bättre.

Men men, nog med jobbprat. Helgen var iallafall nice. Här hemma är de sjuka så jag försökte vara ute så mycket jag kunde för det var kanonväder!

Jag och Stefan stack ner en vända på stan under lördagen. Gick till Starbucks och köpte min frulle bestående av varm choklad och scones. Stefan tog också en varm choklad och, gud förbjude, fick den i en take-awaymugg som han fick gå med ute. "Tänk om alla tittar på mig och tycker jag är värsta Starbucksnörden!"

Jag hade gett mig fan på att jag skulle ha vårkläder på mig. Sagt och gjort - klänning, tjockare strumpisar, skinnjacka och solglajjor. Kunde ha tagit ett par andra skor dock ser jag nu.

Vi gick över till södra sidan till en butik som Stefan brukar handla kläder i, och där han shoppade loss rejält. Sen promenerade vi tillbaka en annan väg än vad vi brukar, och hittade en liten gränd med värsta mysiga gatuloppiset - ett stort, avlångt rum med mindre små gluggar längs med väggarna där det fanns ett bohemiskt café och en massa stånd med second hand prylar, och såna som specialserade sig på grejer på 20-talet, en som bara sålde kläder a la magdansös etc etc, skitmycket roliga saker! Kärade ner mig i en 20-talare men den kostade 65 euro och det hade jag inte riktigt budget för - förde över det mesta jag hade på svenska kontot innan. Köpte en annan klänning för 10 euro som jag får visa sen.

Tog inga bilder, det kändes lite tacky mot säljarna som stod och tittade på en, men får gå tillbaka och se om jag kan få några.

Blev några fina bilder på vackra Dublin i vårvädret istället.

Jag hade föresatt mig att köpa nya underkläder, vilket jag sen gjorde. Rejält. Med Stefan som, eh... smakråd eller åt. Tålmodigt vandrandes längst med bord efter bord med hipsters, string och briefs. Vilken man. Fyllde på mitt förråd rejält och brände upp hela budgeten jag avsatt till det, men det var välbehövligt. Sen råkade det slinta med en härligt, citrongul klänning med... vadå, det är ju VÅR!

Under kvällen tittade vi på "Puss in Boots" och åt onyttigheter, som jag sen försökte springa bort dagen efter med en utflykt till parken med Stefan och Co. Vi matade svanarna, en liten vårtradition? Typ tre familjer svanar har vi varit med om nu. Vete fasen vart ungarna flyger sen för det e ju lite limited space i pölen, men en ny kull kommer med jämna mellanrum.

Så jävla bra bild, brödskivorna är utdelade och alla matar för glatta livet utom Peter, som moffar brödet själv :D

Råkade visst hugga huvet av Wassdahl. Men annars vart det en fin bild. Bonding mellan fjäderfä och människa.

Vi sparkade, kastade, puttade och slogs med bollar och jag vet inte riktigt vilka hittepå-sporter det vart men det vart väldigt kul när de upptäckte att jag var smått bollrädd...

Spiris var med på ett hörn och gör det Spiris är bäst på - hindrar en boll från och rulla ner i vattnet genom att sparka till den så den rullade er i vattnet ännu längre bort ^^

Helgen avslutades med stek på Vineard - äntligen!

Nu ska här sovas och förberedas för veckans träligaste dag... måste göra nåt litet extra på tisdagar så den inte blir så lång och tråkig.

Har haft lite techsupport hemmavid med en agent som fixade min dator direkt i sängen. Snacka om service på alla sätt.